KIDS FEST u Cineplexx Kragujevac Plaza

Četrnaesti KIDS FESTpod sloganom„Moja filmska zvezda” se ove godine održava od 15. do 21. oktobra, u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza.

KIDS FEST ove godine predstaviće raznovrsan filmski program, podeljen u dva programa – KIDS i TEEN.

Teen program, koji je namenjen omladini uzrasta od 12 do 18 godina, obuhvata poučne filmove iz celog sveta, dok će u okviru Kids programa, u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza biti prikazano 13 filmova iz Norveške, Češke, Francuske i Nemačke među kojima će se naći priče o neverovatnim putovanjima, prijateljstvu i životinjama. Posebno mesto na ovom Kids Festu imaju nastavci poznatih filmova ‚‚Bela i Sebastijan“ i ‚‚Mali traktor Fergi“, koji su od samog početka prikazivani na Kids Festu, pa će tako ove godine publici biti prikazani filmovi „Bela i Sebastijan: Najbolji prijatelji“ i „Mali traktor Fergi 3“, ‚‚Pat i Mat“, priča o nekada najboljim komšijama, a danas prijateljima koji rešavaju probleme koje su sami napravili, je još jedno ostvarenje koje je poznato publici KIDS FEST-a. Tu su još ‚‚Igračke iz budućnosti“ i ‚‚Fantastičan dan na planeti Zemlji“.

Među sinhronizovanim filmovima će se naći animacije poput ‚‚Cirklin, Koko i divlji nosorog“, ‚‚Kapetan Morten i kraljica paukova“, ‚‚Mumini i zimske čarolije“ koji će najmlađe sigurno oduševiti. Novi film crnogorskog reditelja Draška Đurovića, pod nazivom ‚‚Hozentarus“, govori o tajnom predmetu hozentarusu koji je jako potreban kralju koji ima sve. Tu su i animirani filmovi koje su mališani imali već prilike da pogledaju u bioskopima Cineplexx, jedan od njih je film ‚‚Misija Katmandu: Avanture Neli i Sajmona” pa evo idealne prilike za reprizu. Filmovi koji su mame i tate vratili u njihovo detinjstvo i neko bezbrižnije i lepše vreme, a mališane apsolutno oduševili su „Ferdinand” i „Mali veseljak: Brod spasilac” koje ćemo gledati u okviru KIDS FEST-a.

 

KIDS FEST – PROGRAM

 

Ponedeljak 15. oktobar

Mali veseljak: Brod spasilac SINH – 15:00

Kapetan Morten I kraljica paukova SINH– 16:00

Igračke iz budućnosti – 17:00

 

Utorak 16. oktobar

Mali tractor Fergi 3 SINH– 15:00

Moj prijatelj žirafa SINH – 16:00

Bel i Sebastijan najbolji prijatelji SINH– 17:00

 

Sreda, 17. oktobar

Aladin 2 – 15:00

Ferdinand SINH 3D – 16:00

Fantastičan dan na planeti Zemlji SINH – 17:00

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar