Za Lečenje Aleksandra Kuzmića u humanitarnoj akciji prikupljeno 357 hiljada dinara

Tokom humanitarne aukcije dresova poznatih sportista, koja je održana kafeu “Marabu”, za lečenje Kragujevčanina Aleksandra Kuzmića prikupljeno je 357 hiljada dinara.

Aleksandar Kuzmić (1980) je otac petogodišnjeg dečaka, suprug, sin, brat, prijatelj, višestruki davalac krvi, neko ko je vodio sportski život. Međutim, od aprila 2019. godine svakodnevnicu je, nažalost, morao da zameni borbom za život. Tada mu je saopštena dijagnoza koja ubija svaku nadu. Reč je o primarnom tumoru mozga četvrtog stepena koji se za sada veoma teško ili nikako ne leči.

Njegovi drugari, „Stara škola“ navijača Radničkog rešena je da Kuzmi pomogne, te su prikupljeni dresovi, majice, rekviziti svetskih, a naših velikih imena sporta koji su rado poslali svoje stvari za Kuzmu. U ponudi su bili i duksevi i majice poznatih muzičara.

Na aukciji je prikupljeno 357.000 dinara koji će biti predati Kuzminoj supruzi i sinu za njegovo dalje lečenje.

“Ljudi su širom Srbije videli za akciju pa su uplaćivali novac. Velika zahvalnost svima za učestvovanje u događaju za našeg druga Kuzmu. Naš doprinos za njegovu suprugu i njegovo dete. Hvala svima na učestvovanju i da nam se svima vrati na zdravlje”, rekao je Petar Raković, jedan od organizatora.

Post Author: Milan

Ostavi komentar