Vučić: Od sutra strožije mere, policijski čas od 17h do 5h ujutru

„Predložicu teške mere – policijski čas od 17h do 5h ujutru jer očigledno mi ne možemo da budemo dovoljno disciplinovani“, rekao je predsednik Aleksandar Vučić. večeras u 18 časova, na konferenciji za medije posvećenoj merama Vlade Srbije u borbi protiv koronavirusa.

„Od sutra nema parkova, nema ničeg. Ne bude li to dovoljno, bude li opet veliki broj ljudi na ulici, polcijski čas će biti od 7 do 13 časova“, rekao je on.“Nemojte da vam je najstrašnije na svetu da ostanete kod kuće, ne terajte nas da policijski čas traje 24 časa. NIko na svetu to nije uveo, ali ja ću uvesti“, izjavio je Vučić.

Vučić je dodao da je nabavljena i dodatna količina respiratora kao i da će avion koji će večeras dovesti pomoć iz Kine, koja uključuje i kineske stručnjake, odmah po sletanju ponovo odleteti za Kinu po novi tovar pomoći.

On se osvrnuo i na problem velikog broja povratnika srpskih državljana iz inostranstva. „Nama je od 5. marta ušlo skoro 318 hiljada ljudi. Neki od njih su direktno znali da su zaraženi i došli su u Srbiju da se leče za džabe. Lečićemo i izlečićemo ih“, rekao je Vučić.

Post Author: Milan

Ostavi komentar