Uz Coca-Colu lakše do posla

U Kragujevcu će od 2 do 4 novembra biti održana edukacija za mlade u okviru Coca-Cola podrška mladima, odnosno nacionalnog programa ove kompanije koji mladima u 14 gradova Srbije omogućava da unaprede svoje lične i profesionalne veštine,  kako bi  lakše došli do posla.

Program se u 2017. godini realizuje  u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje i Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i NALED-om u 14 opština:  Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kovinu, Šidu, Smederevskoj Palanci, Ćupriji, Prijepolju, Novom Pazaru, Kraljevu, Aleksincu, Prokuplju i Leskovcu.

Kroz trodnevne interaktivne radionice polaznici će imati priliku da sa sertifikovanim stručnjacima unaprede svoje lične veštine i steknu praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom. Uz trodnevne radionice, deo programa se odvija i kroz digitalnu platformu, koja će putem online predavanja, radionice i brojnu literaturu mladima omogućiti dodatnu edukaciju.

Svi polaznici po završetku edukacije dobijaju sertifikat koji izdaje Coca-Cola HBC Srbija. Svi zainteresovani Kragujevčani mogu se prijaviti na sajtu https://coca-colapodrskamladima.com/

 

 

 

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar