U toku postavljanje novogodišnjih ukrasa

Kako je saopšteno iz JKP “Šumadija”, u Kragujevcu je tokom proteklog vikenda počelo postavljanje novogodišnje rasvete na više lokacija.

Novi ukrasi, nazvani “Harfa” postavljeni su u ulici 27. marta, od raskrsnice „Zastavinog“ solitera do zgrade „Ureda“ i u ulici Nikole Pašića, od „Ureda“ do ulice Dr Zorana Đinđića. “Violine” ukrašavaju ulicu Dr Zorana Đinđića, od raskrsnice sa Nikole Pašića do Lepeničkog bulevara.

U ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića, od Velikog parka do centra grada, postavljeno je 15 ukrasnih prelaza „Krune“. Na pešačkoj stazi ispred Skupštine grada postavljeno je osam ukrasnih elementa „Nkujork“, kao i ukrasne lančanice.

U narednom periodu, ekipe Službe javne rasvete nastaviće sa montiranjem novogodišnje rasvete i u Pešačkoj zoni, a biće okićena i tri drveta kod „Štafete“.

“Nakon ukrašavanja novom rasvetom, biće postavljena i stara ispravna novogodišnja rasveta – na Trgu Radomira Putnika i u delu ulice Branka Radičevića. Postavljanje svih ukrasa u gradu planirano je da se završi do 15. decembra”, saopšteno je iz JKP “Šumadija”.

Post Author: Milan

Ostavi komentar