U Kragujevcu započela izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa „TESLA PALACE“

Na uglu ulica Dragana Panića i Slobode krenula je izgradnja ogromnog stambeno poslovnog kompleksa, pod imenom „TESLA PALACE“.

Tačna lokacija je tik ispod „Centra izvrsnosti“ koji je takođe u izgradnji.

Investitor je „BK TESLA“ doo Beograd-Stari grad. Objekat će imati više od 32 000 metara kvadratnih površine.

U pitanju je luksuzan objekat, sa stambenim ali i poslovnim delom, zatvorenim bazenom i mnogim drugim zanimljivim sadržajima.

Interesantno je da je u blizini trenutno u izgradnji nekoliko takođe velikih i interesantnih projekata različitih namena.

Nedavno je praktično završena „Palata pravde“ i ovih dana se očekuje i zvanično otvaranje, nakon što se u nju presele svi sudovi koji su locirani u Kragujevcu.

Osim toga u toku je izgradnja „Centra izvrsnosti“ a sa druge strane Sušičkog potoka uveliko se gradi stambeni kompleks „Novi Bubanj“.

U blizini se očekuje da u ovoj godini otpočne i izgradnja „Filološko-umetničkog fakulteta“ a nekoliko parcela u neposrednoj blizini je takođe prodato, pojedini pored Palate pravde i za milion eura, pa se čini da će ovaj deo grada definitivno uskoro potpuo izmeniti svoj izgled i od gradske periferije, postati urbana zona stanovanja ali i poslovnih i javnih objekata.

Evo i svežih fotografija sa gradilišta, novog Kragujevačkog mega projekta.

 

 

Post Author: Milan

1 thought on “U Kragujevcu započela izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa „TESLA PALACE“

    Milos

    (13 фебруара, 2022 - 11:22 am)

    postoji ceo kompleks koji je neiskoriscen, bukvalno moze da bude stambeni kompleks koji moze da izmeni i ulepsa grad. Za sada livada sa sibljem.

Ostavi komentar