Treća faza izmene režima saobraćaja zbog radova u ulici Lepenički bulevar

Deo ulice Lepenički bulevar, od zgrade Interšpeda do Zastavinog solitera, od sinoć je otvoren za saobraćaj, jer su tokom vikenda okončani radovi na rekonstrukciji ove deonice državnog puta. Od sutra kreće rekonstrukcija ulice Kneza Mihaila na potezu od Malog parka kod Zelene pijace do Trga Mala vaga, pa će ta deonica puta biti zatvorena za saobraćaj do 13. jula. Nakon toga, u periodu od 14. do 19. jula uslediće radovi od Trga Mala vaga do “Šest topola”.
U toku je rekonstrukcija dela državnog puta kroz Kragujevac, tačnije najoštećenijih delova Lepeničkog bulevara i ulice Kneza Mihaila, koju finasira Vlada posredstvom Puteva Srbije sa 54,5 miliona dinara. Radovi se izvode po fazama, a do sada je rekonstruisana ulica Lepenički bulevar, od hale Jezero do raskrsnice sa ulicom Dr Zorana Đinđića, kao i od zgrade Interšpeda do Zastavinog solitera.
Od sutra stratuje treća faza, koja podrazumeva rekonstrukciju ulice Kneza Mihaila od Malog parka kod Zelene pijace do Trga Mala vaga, pa će ta deonica biti zatvorena za saobraćaj do 13. jula.
Iz Preduzeća za puteve Kragujevac naglašavaju da raskrsnica ulica Lepenički bulevar, 27. marta, Kneza Mihaila i Kosvoska, odnosno kod Zelene pijace, Zastavinog sata i solitera, neće biti zatvorena za saobraćaj.
Zbog radova na ovom potezu ulice Kneza Mihaila uvodi se privremeni režim saobraćaja.
Od sutra do 13. jula vozila javnog transporta putnika na linijama sa oznakom: 1, 6, 10, 13, 15, 24, 610 i 612 u smeru ka Ilinoj vodi upućuju se iz ul. Kneza Mihaila u ul. Kneza Miloša, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, 27. Marta, Nikole Pašića, Grada Sirena, Vojislava Kalanovića i dalјe registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Lepenički bulevar u ul. 27. Marta, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, Kneza Miloša i dalјe registrovanom trasom.
Vozilo sa oznakom 13 u smeru iz Trmbasa ka centru upućuje se iz ul. Kosovske u ul. 27. Marta, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, Kneza Miloša i dalјe registrovanom trasom.
Vozila na liniji sa oznakom: 5, 16 i 25 u smeru ka centru upućuju se iz ul. Kneza Mihaila u ul. Kneza Miloša, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, 27. Marta, Nikole Pašića i dalјe registrovanom trasom, a u povratku obrnutim redosledom.
Vozilo sa oznakom: 4 u smeru ka centru upućuje se iz ul. Gružanske u ul. Kneza Miloša, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, 27. Marta, Nikole Pašića, Grada Sirena, Vojislava Kalanovića i dalјe registrovanom trasom, a u povratku vozilo koristi svoju registrovanu trasu.
Vozilo na liniji sa oznakom 11A smer u povratku se upućuje iz ul. Kneza Mihaila u ul. Kneza Miloša, 27. Marta, Nikole Pašića, dr. Zorana Đinđića, Kralјa Petra, Lepenički bulevar do početnog/završnog stajališta Hotel.
11B smer u odlasku se upućuje iz ul. Lepenički bulevar u ul. 27. Marta, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, Kneza Miloša, Kneza Mihalia i dalјe registrovanom trasom.
Vozilo na liniji sa oznakom 18 u smeru ka centru upućuju se iz ul. Gružanske u ul. Kneza Miloša, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, 27. Marta, Nikole Pašića i dalјe registrovanom trasom.
Vozilo sa oznakom 19A smer u smeru ka centru upućuju se iz ul. Gružanske u ul. Kneza Miloša, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, 27. Marta, Nikole Pašića i dalјe registrovanom trasom.
19B smer u smeru ka centru upućuju iz ul. Nikole Pašića u ul. Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, Kneza Miloša i dalјe registrovanom trasom.
Za vreme izmene režima saobraćaja u fazi IIIa vozila će kostiti postojeća autobuska stajališta, a uvode se privremena autobuska stajališta u ul. Kneza Mihaila neposredno pre raskrsnice Mala Vaga ( jednostrano ) iz pravca Šest topola i autobusko stajalište u ul. Kralјa Aleksandra I Karađorđevića preko puta postojećeg autobuskog stajališta Pionir.
Radovi na rekonstrukciji dela ulice Kneza Mihaila od Malog parka kod Zelene pijace do Trga Mala vaga biće okončani do 13. jula. Nakon toga od 14. do 19. jula uslediće rekonstrukcija drugog dela ulice Kneza Mihaila, od Trga Mala vaga do “Šest topola”.
Od 14. do 19. jula vozila javnog transporta putnika na linijama sa oznakom: 1, 6, 10, 13, 15, 24, 610 i 612 u smeru ka Ilinoj vodi upućuju se iz ul. Kneza Mihaila u ul. Kneza Miloša, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, 27. Marta, Nikole Pašića, Grada Sirena, Vojislava Kalanovića i dalјe registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Lepenički bulevar u ul. 27. Marta, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, Kneza Miloša i dalјe registrovanom trasom.
Vozilo sa oznakom 13 u smeru iz Trmbasa ka centru upućuje se iz ul. dr.Jovana Ristića u ul. Braće Polјaković, Pariske komune, Lepenički bulevar, 27. Marta, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, Kneza Miloša i dalјe registrovanom trasom.
Vozilo sa oznakom 2 upućuju se iz ul. Stojana Protića u ul. Pariske komune, Lepenički bulevar, 27. Marta i dalјe registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Nikole Pašića u ul. dr. Zorana Đinđića, Kralјa Petra, dr. Jovana Ristića i dalјe registrovanom trasom.
Vozilo na liniji sa oznakom 3 upućuje se iz ul. dr. Jovana Ristića u ul. Braće Polјaković, Pariske komune, Lepenički bulevar, 27. Marta i dalјe registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Nikole Pašića u ul. dr. Zorana Đinđića, Kralјa Petra, dr. Jovana Ristića i dalјe registrovanom trasom.
Vozilo sa oznakom 4 u smeru ka centru upućuju se iz ul. Gružanske u ul. Kneza Miloša, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, 27. Marta, Nikole Pašića, Grada Sirena, Vojislava Kalanovića i dalјe registrovanom trasom, a u povratku vozilo koristi svoju registrovanu trasu.
Vozilo na linijama 5, 16 i 25 u smeru ka centru upućuju se iz ul. Kneza Mihaila u ul. Kneza Miloša, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, 27. Marta, Nikole Pašića i dalјe registrovanom trasom, a u povratku obrnutim redosledom.
Vozila na liniji sa oznakom 8 upućuju se iz ul. Grada Sirena u ul. Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića i dalјe registrovanom trasom, a u povratku istom trasom u obrnutom redosledu.
Vozila na liniji sa oznakom 9 u povratku upućuju se iz ul. Nikole Pašića u ul. dr. Zorana Đinđića, Kralјa Petra, Lepenički bulevar do stajališta Hotel.
Za vreme izmene režima saobraćaja u fazi III početni i završni terminus za vozila na liniji br. 9 biće autobusko stajalište Hotel.
Vozila na liniji sa oznakom 11A smer u povratku se upućuje iz ul. Kneza Mihaila u ul. Kneza Miloša, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, Nikole Pašića, Grada Sirena, Lepenički bulevar do početnog/završnog stajališta Hotel.
11B smer u odlasku se upućuje iz ul. Lepenički bulevar u ul. 27. Marta, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, Kneza Miloša, Kneza Mihaila i dalјe registrovanom trasom.
Vozilo na liniji sa oznakom 14 upućuje se iz ul. dr. Jovana Ristića u ul. Braće Polјaković, Pariske komune, dr. Zorana Đinđića, Nikole Pašića i dalјe registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Nikole Pašića u ul. dr. Zorana Đinđića, Kralјa Petra, dr. Jovana Ristića, Stojana Protića, Kosovsku i dalјe registrovanom trasom.
Vozilo sa oznakom 17 upućuje se iz ul. Stojana Protića u ul. Pariske komune, dr. Zorana Đinđića, Nikole Pašića i dalјe registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Nikole Pašića u ul. dr. Zorana Đinđića, Kralјa Petra, dr. Jovana Ristića, Stojana Protića i dalјe registrovanom trasom.
Vozilo na liniji 18 u smeru ka centru upućuju se iz ul. Gružanske u ul. Kneza Miloša, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, 27. Marta, Nikole Pašića i dalјe registrovanom trasom.
Vozilo na liniji sa oznakom 19A smer u smeru ka centru upućuju se iz ul. Gružanske u ul. Kneza Miloša, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, 27. Marta, Nikole Pašića i dalјe registrovanom trasom.
19B smer u smeru ka centru upućuju iz ul. 27. Marta, Kralјa Aleksandra I Karađorđevića, Kneza Miloša i dalјe registrovanom trasom.
Vozilo na liniji sa oznakom 26 upućuje se iz. ul. dr. Jovana Ristića u ul. Braće Polјaković, Pariske komune, dr. Zorana Đinđića, Nikole Pašića i dalјe registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Nikole Pašića u ul. dr. Zorana Đinđića, Kralјa Petra, dr. Jovana Ristića i dalјe registrovanom trasom.
Vozila na liniji sa oznakom 604 i 611 polaze sa stajališta Autobuska stanica I u ul Vojislava Kalanovića zatim u ul. Grada Sirena i dalјe registrovanom trasom, a u povratku iz ul. Grada Sirene u ul. Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića, Šumadijsku, Braće Polјaković do stajališta Autobuska stanica I.
Vozila na liniji sa oznakom 601 polazi sa stajališta Autobuska stanica I u ul. Vojislava Kalanovića, Dragoslava Srejovića, dr. Jovana Ristića i dalјe registrovanom trasom, a u povratku iz ul. dr. Jovana Ristića u ul. Pariske komune, Dragoslava Srejovića, Šumadijsku, Braće Polјaković do stajališta Autobuska stanica I.
Za vreme izmene režima saobraćaja u fazi III vozila će korititi postojeća registrovana autobuska stajališta, a uvode se privremena dvostrana autobuska stajališta u ul. Dragoslava Srejovića kod kućnog broja 2/III, neposredno pre/posle raskrsnice sa ul. Pariske Komune i ul. dr. Zorana Đinđića neposredno pre/posle raskrsnice sa ul. Nikole Pašića.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar