Sutra počinje Sajam Gradjevinarstva

„Sajam građevinarstva“ održaće se od 9. do 11. februara, na „Šumadija sajmu“ u Kragujevcu.

Na sajmu će se predstaviti brojne građevinske firme koje se bave proizvodnjom, prodajom i distribucijom materijala i opreme, ali i investitori, preduzimači i agencije koje se bave prometom nekretnina.

Dakle, za svakoga ko je zamislio da nešto napravi može se informisati, ali i po sajamskim cenama kupiti materijal i razgovarati sa izlagačima investitorima i preduzimačima.

Takođe za sve one koji žele da prodaju ili kupe stan ili kuću, na sajmu će dobiti zanimljive informacije i ponude kuća i stanova u izgradnji i novoj gradnji.

Na sajmu će se takođe predstaviti i opštine koje će predstaviti svoje planove i radove koji će se realizovati u naredne dve godine, dakle sajam će ovoga puta između ostalog biti i platforma za poslovno povezivanje izlagača i opština.

Na pratećem programu sajma našle su se teme poput: „Procedure za pripremu potrebne tehničke dokumentacije i izbor adekvatnih tehničko-tehnoloških rešenja iz sledećih oblasti:
– prerada otpadnih voda
– korišćenje drvene biomase kao obnovljivog izvora energije za proizvodnju toplotne i električne energije
– primena novih tehnologija u građevinarstvu…

U sklopu Sajma građevinarstva na 100m2 organizuje se i takoreći sajam u sajmu, odnosno „Kerabel“ – Sajam keramike, bele tehnike i vodovodnoinstalacionog materijala.

Generalni sponzor je firma METAL SISTEMI PLUS, u saradnji sa Građevinskim klasterom Šumadije i Pomoravlja, agencijom Dream Factory, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Post Author: Milan

Ostavi komentar