Supernova otvorila poslovnicu u Kragujevcu

Danas je u Kragujevcu otvorena poslovnica Supernove u ulici Kralja Petra I 22 u kojoj će stanovnici grada i okoline moći da se upoznaju sa ponudom ovog kablovskog operatora – super stabilnim i brzim internetom, jedinstvenom TV ponudom, kao i uslugama fiksne telefonije uz lak prenos broja. Pored poslovnice, još jedna super vest za Kragujevčane – Supernova je postala generalni sponzor kluba američkog fudbala Wild Boars, tako da će popularni „Veprovi“, osvajači čak devet pehara šampiona Srbije, u predstojećoj sezoni nositi naziv – Supernova Kragujevac Wild Boars.

„Ulaganjem u sport, Supernova ulaže i u razvoj lokalne zajednice, a sponzorstvom gradskog kluba, najtrofejnijeg srpskog tima u američkom fudbalu, pružili smo podršku našim dragim Kragujevčanima. Zadovoljstvo korisnika za nas je prioritet, tako da smo dolaskom u Kragujevac značajno investirali u unapređenje čitave mreže sa ciljem poboljšanja kvaliteta naših servisa. Tako smo obezbedili veoma bogatu TV ponudu sa više od 260 kanala, kao i super brzi internet i kvalitetnu telefoniju.d Sa ponosom bih istakao da je Supernova već prisutna u domaćinstvima širom Srbije sa više od 300.000 zadovoljnih korisnika, a u narednom periodu nastavićemo sa daljim širenjem“, izjavila je Ivana Bajović, PR menadžer Supernove.

Otvaranju poslovnice prisustvovali su i članovi kluba američkog fudbala „Wild Boars“ na opštu radost Kragujevčana koji su među prvima došli da izaberu paket usluga po svojoj meri. Uz Supernovu svaki korisnik može da računa na brz, pouzdan i neograničen internet, besplatne minute u okviru fiksne telefonije, ali i obogaćenu TV ponudu u kojoj se od skoro nalaze kanali poput muzičko-zabavnog K1, TV DR koji se bavi zdravstvenim temama, dva dečija – Dexy TV-a i Kazbuke, Toxic-a sa popularnom muzikom, ali i Balkan Trip-a sa živopisnim putopisima iz čitavog regiona.

Dodatna pogodnost je i mesečna nadoknada od samo 1 dinar tokom prvih 6 meseci, a svim novim korisnicima omogućeno je da uz paket dobiju i televizor na 24 rate po ceni od 599 dinara mesečno.

Supernova poslovnica u Kragujevcu otvorena je od ponedeljka do petka od 8 do 20 časova, kao i subotom od 9 do 14 časova, a više informacija o ponudi Supernove u svakom trenutku je dostupno pozivom na broj 19911 i na zvaničnoj internet stranici www.mojasupernova.rs.

Post Author: Milan

Ostavi komentar