Školi u Šumaricama uručena sportska oprema

Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport, danas je posetio izdvojeno odeljenje OŠ „Jovan Popović“ u Šumaricama gde je učenicima ove škole uručio sportsku opremu – lopte za različite sportove, vijače, čunjeve, rekete za badminton. Grad je preko Saveza za školski sport nabavio opremu za šest škola koja će biti podeljena do kraja godine. Paralelno, biće podeljena i oprema koju čine dresovi i lopte za osam amaterskih fudbalskih klubova.

Želja nam je da skrenemo pažnju na školski sport, da naša deca imaju osnovnu sportsku opremu, da radimo na podizanju sportske infrastrukture na čemu radimo od početka. U narednom periodu obilazićemo škole u predgrađima, škole na seoskom područiju gde je ovakva vrsta pomoći najpotrebnija. Tokom ovih poseta upoznajemo se i sa decom jer oni su nam najbolji reperi svega onoga što radimo – kazao je Stevović.

Dušan Simić, profesor fizičkog vaspitanja zahvalio gradu Kragujevcu i članu Gradskog veća za sport, Predragu Stevoviću na opremi koja je poklonjena školi od koje zavisi kvalitet izvođenja nastave fizičkog vaspitanja.

Post Author: Milan

Ostavi komentar