Sednica Privremenog organa grada Kragujevca

Na 32. sednici Privremenog organa grada Kragujevca donete su značajne odluke vezane za funkcionisanje Javnog komunalnog preduzeća Šumadija, Radio televizije Kragujevac, kao i preduzeća Slobodna zona Šumadija.

Kada je u pitanju Javno komunalno preduzeće Šumadija, reč je o investicionim ulaganjima koja se povlače preko kreditne linije KfW za nabavku mehanizacije i mašina za odvoženje komunalnog otpada što će doprineti čistijem i boljem uređenju našeg grada, dok će ulaganje u opremu Radio televizije Kragujevac doprineti boljem i kvalitetnijem programu ove medijske kuće, rekao je Miroslav Petrašinović, član Privremenog organa. Odluka koju smo danas doneli vezano za Slobodnu zonu Šumadija i kojom smo imenovali lica u organ upravljanja tog preduzeća, a radi proširivanja obuhvata Slobodne zone Šumadija jer očekujemo dolazak novih investitora na području grada Kragujevca, pored širenja područja Slobodne zone Šumadija znatno će uticati i na umnožavanje organizacione strukture, kao i način funkcionisanja same Slobodne zone, istakao je Petrašinović.

Na današnjoj sednici članovi Privremenog organa dali su i saglasnost na izmene Finansijskog plana Muzičkog centra u Kragujevcu za 2023. godinu.

Post Author: Milan

Ostavi komentar