Sastanak ministra Stefanovića sa gradonačelnikom Kragujevca

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa gradonačelnikom Kragujevca Nikolom Dašićem o mogućnostima unapređenja saradnje Ministarstva odbrane i ove lokalne samouprave, a u cilju poboljšanja uslova rada pripadnika sistema odbrane i daljeg razvoja grada Kragujevca.

Ministar Stefanović i gradonačelnik Dašić saglasili su se da se u narednom periodu razmotre sve mogućnosti saradnje u oblasti razmene nepokretnosti radi unapređenja uslova za smeštaj i rada jedinica Vojske Srbije u Garnizonu Kragujevac, kao i stvaranja uslova za dalji razvoj grada.

Takođe, ovom prilikom usaglašene su i dalje aktivnosti Ministarstva i Grada Kragujevca radi stvaranja uslova za početak izvođenja radova na izgradnji ulica Daničićeve i Pozorišne sa kružnim tokom sa pratećom infrastrukturom, a koje bi bile proširene na deo površine dva vojna kompleksa „Vojvoda Radomir Putnik“ i „Klub Vojske Srbije“.

Sastanku su prisustvovali i državni sekretar Ministarstva odbrane Branko Živanović, načelnik Uprave za infrastrukturu pukovnik Slobodan Starčević, kao i pomoćnik gradonačelnika Kragujevca Aleksandar Milošević i načelnik Gradske uprave Dejan Ružić.

Post Author: Milan

1 thought on “Sastanak ministra Stefanovića sa gradonačelnikom Kragujevca

    Magi

    (25 августа, 2021 - 3:33 pm)

    Kao da je vojska neki suvereni faktor, ima nesto svoje sto niko ne moze da joj uzme, i mora nesto da im se da da bi prosrili ulicu!!!! Sve sto je vojno to je drzavno, odnosno narodno. Opet ce vojska da pomisli da stanovi rastu, da se ne prave. Stanovi samo za njih, a za nas?Postavljaju se iznad naroda i drzave.

Ostavi komentar