Sajam zapošljavanja u prostorijama „Crvenog krsta“ u Kragujevcu

U organizaciji Kragujevačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, sutra će od 11 do 15 časova u prostorijama Crvenog krsta u Kragujevcu, biti održan Sajam zapošljavanja. U ponudi različitih poslodavaca biće oko 200 radnih mesta.

“Najviše slobodnih poslova biće ponuđeno licima mašinskih i metalskih zanimanja, od trećeg do sedmog stepena stručne spreme (bravari, alatničari, zavarivači, metaloglodači, operateri na CNC mašinama, diplomirani mašinski inženjeri različitih smerova). U ponudi su i radna mesta za magacionere, vozače, krojače i šivače, kao i lica elektro struke“, saopšteno je iz Nacionalne službe za zapošljavanje.
Na Sajmu u Crvenom krstu, koji se nalazi u ulici Svetozara Markovića 7, nezaposlena lica će moći da predaju svoje radne biografije i konkurišu za radna mesta, a poslodavci će biti u prilici da se bliže upoznaju sa potencijalnim kandidatima. Radna mesta će ponuditi Simens, Trigano prikolice, Kuč company, Fori textil, Berteks tekstil, Yanfeng, Sloga, Aluroll i brojni drugi poslodavci.
Posetioci Sajma zapošljavanja biće u prilici i da se upoznaju sa uslugama i merama koje sprovodi „Nacionalna služba za zapošlјavanje“.

Post Author: Milan

Ostavi komentar