Sajam veština u Kragujevcu, humanitarnog karaktera

Srpski tim za izazove u sredu, 12. decembra u Hali „Park“, organizuje „Drugi sajam veština“ na kome će posetioci moći da upoznaju umetničke, kulinarske, poslastičarske, računarske, internet, robotičke, naučne, tehničke, matematičke, ali i borilačke, sportske, šahovske, plesne, veštine starih zanata i mnoge druge.

Sajam veština namenjen je deci predškolskog i školskog uzrasta kako bi upoznala i sagledala mogućnosti za dalji razvoj i budući izbor zanimanja. Na izložbenom prostoru predstaviće se oko 150 učesnika i oko 50 izlagača iz različitih oblasti.
Na Sajmu veština naći će se Turističko ugostiteljska škola “Toza Dragović”, Srednja stručna škola, Muzička škola “Miloje Milojević”, škola “Vukašin Marković”, Škola za gluve, Škola jezika NS.. Gradska turistička oorganizacija, Crveni krst, Dečiji hor “Amadeus”, Centar za negovanje tradicionalne kulture “Abrašević”, Plesni klub “Fiesta”…
Biće tu predstavnici kragujevačkih udruženja, Društva Srpsko palestinskog prijateljstva, Društva volontera i akcijaša, udruženja osoba sa invaliditetom: Centra za samostalni život OSI, Udruženja za pomoć osobama sa mentalnim smetnjama “Luna”, Udruženje dijabetičara, Udruženje bez glutena, Udruženja za pomoć osobama sa autizmom, Udruženja MS “Šumadija”, Udruženja mladih sa invaliditetom, Udruženja “Egal”, Udruženja gluvih i nagluvih” i mnogih drugih.
Organizacijom Drugog sajma veština, Srpski tim za izazove obeležava godinu dana postojanja i uspešnog rada.
Drugi sajam veština biće humanitarnog karaktera. Prodajom ulaznica, koje koštaju 100 dinara, prikuplja se pomoć za lečenje male Nede Kujundžić.

Post Author: Milan

Ostavi komentar