Rodjendansko slavlje uz nove brendove i otvaranje restorana, najavljuju iz „Plaze“

„Od svog otvaranja u martu 2012. godine, tržni centar Kragujevac Plaza ugostio je više od 26 miliona posetilaca. Rast poseta beležimo iz godine u godinu i raduje nas što vidimo da se taj trend nastavio i početkom 2019. Osim posetilaca iz Kragujevca, kojima je naš centar mesto svakodnevnog okupljanja, srećni smo zbog činjenice da je značajan broj poseta iz gradova regiona.“ rekao je za portal „Ekapija“ Nemanja Savčić menadžer šoping centra Kragujevac Plaza.

Savčić najavljuje skori dolazak novih brendova i ističe Galileo i Pompea, kao i poznati nemački brend – DM čije je otvaranje najavljeno za drugu polovinu marta.

Renoviranje food court zone je veliki plus u izgledu i sigurno će učiniti da se posetioci Plaze osećaju prijatnije.

„Unapređenje enterijera započeli smo proširenjem terase modernog dizajna, uz mnoštvo zelenila i drvenih elemenata koji su doprineli još ugodnijem boravku, a takav koncept zaokružili smo kompletnim renoviranjem restoranskog dela u unutrašnjosti centra. Uskoro će potpuno nov užitak omogućiti i otvaranje restorana koji će dodatno upotpuniti bogatu ponudu kuhinja u kojima naši posetioci uživaju svakodnevno.“ istakao je Savčić

 

 

Izvor  : eKapija

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar