Prijem za dobitnike Anny STYLE FASHION AWARDS 2017

U Svečanom salonu zgrade Skupštine grada upriličen je prijem za dobitnike Anny STYLE FASHION AWARDS 2017 koji su se svojim jedinstvenim stilom i kreativnošću istakli u 2017. godini.

U ime grada Kragujevca gostima iz sveta mode, umetnosti, muzike, biznisa, turizma, sporta i zdravstva, dobrodošlicu je poželela i uputila čestitke dr Gordana Damnjanović, članica Gradskog veća za zdravstvo i socijalna pitanja.

Ovogodišnji dobitnici nagrada su: Svetlana Horvat, za najboljeg ambasadora srpske mode u inostranstvu i organizatora Serbia Fashion Weeka, Muzička grupa Epilog za očuvanje identiteta rokenrol kulture u Srbiji, Slavica Đurđević za jedinstvenost u stilu, Aleksandra Kiš, za jedinstven i poseban umetnički izraz u modi, Miroslav Miletić, za jedinstven i poseban stil u novinarstvu, Goran Ilić, za postignute rezultate u sportu, Zoran Ćumura, za originalnost i inovativnost u modi, Alisa Matović, za jedinstven stil u umetnosti i Predrag Veselinović, za obrazovanje i podsticaj privrednog preduzetništva u Srbiji.

Anny STYLE FASHION AWARDS u organizaciji Ane Pantić Račić, Zvezdana Račića i modne emisije Anny Style održava se petu godinu zaredom. Ovogodišnjim dobitnicima, nagrade i zahvalnice uručene su na svečanosti u Hotelu Šumarice.

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar