Prijave za studentsku praksu do 22 juna

Studentski parlament Univeziteta u Kragujevcu i Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata pozivaju zainteresovane da se prijave za Studentsku letnju stručnu praksu.

U saradnji Univeziteta  i lokalne samouprave praksa će se realizovati u ustanovama čiji je osnivač grad Kragujevac. Na konkurs mogu da se prijave studenti završnih godina osnovnih, integrisanih ili master akademskih studija sledećih fakulteta: Ekonomskog i Pravnog, Fakulteta za hotelijerstvo i turizam, Filološko – umetničkog, zatim Fakulteta medicinskih i inženjerskih nauka, Prirodno – matematičkog fakulteta, Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo i Fakulteta tehničkih nauka. Praksa će biti realizovana u dva ciklusa od 1. do 31. jula i od 1. do 31. avgusta.

Studentska letnja praksa biće realizovana prema iskazanim potrebama u 25 ustanova i preduzeća, a dostupno je 123 pozicije. Rok za prijavu je 22. jun do 12 sati na razvojkarijere@kg.ac.rs ili doneti lično u Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univeziteta u Kragujevcu, Jovana Cvijića bb, zgrada Rektorata.

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar