Pet nagrada za GTO „Kragujevac“ u Leskovcu

Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ osvojila je dve prve i tri druge nagrade na četrnaestoj Izložbi suvenira i turističkih publikacija „Leskovac 2021“.

U kategoriji „Video publikacija – TV promo spot“, GTO „Kragujevac“ je osvojila prvu nagradu za spot „Kulturna ponuda Kragujevca“, rađen u produkciji „Duo Digital Media“ i GTO „Kragujevac“. Još jedna prva nagrada, u kategoriji „Upotrebni predmet“, Gradskoj turističkoj organizaciji pripala je za promo set upotrebnih predmeta. Drugu nagradu, u kategoriji „Višelisna turistička publikacija sa preko 50 strana“, zajedno su osvojile brošure „Vinski putevi Šumadija i Pomoravlje“ i „Šumadijski putevi rakije“. Kolekcija fotografija pod nazivom „Jesen u Kragujevcu“, autora Zorana Lazarevića Lakija, osvojila je drugu nagradu u kategoriji „Turistička fotografija – kolekcija turističkih fotografija“. Emisiji iz serijala „Welcome to the Balkans sa Karlosom“, produkcije „BalkanTrip TV“, pod nazivom „Kneževa prestonica – od istorijskog jezgra do rakije sa zlatom i biblioteke sa pečenjem“, pripala je druga nagrada u kategoriji „Video publikacija – reportaža“.

Petočlani žiri, sastavljen od književnih umetnika i predstavnika Turističke organizacije grada Leskovca, dodelio je nagrade u jedanaest kategorija. Po prvi put ove godine u kategoriji video publikacije, pored promo filma i reportaže, dodeljena je nagrada za TV promo spot.

 

Foto : Turistička organizacija Leskovca

Post Author: Milan

Ostavi komentar