Otvorene prijave za Studentsku letnju stručnu praksu

Univerzitet u Kragujevcu i grad Kragujevac, devetu godinu zaredom, organizuju Studentsku letnju stručnu praksu u ustanovama čiji je osnivač Grad Kragujevac.

Ovaj program prakse namenjen je studentima završnih godina osnovnih akademskih, integrisanih akademskih i master akademskih studija. Praksa će se, ukoliko to epidemiološki uslovi dozvole, realizovati u dva ciklusa od 1. do 31. jula i od 1. do 31. avgusta 2021. godine

Prema iskazanim potrebama 11 ustanova i preduzeća obuhvaćenih ovim Konkursom, dostupno je ukupno 79 mesta za obavljanje stručne prakse u sledećim institucijama: Gradska uprava za zajedničke poslove, Gradska uprava za javne prihode i inspekcijske poslove, Dom omladine, JKP Vodovod i kanalizacija, Centar za negovanje tradicionalne kulture Abrašević, PU Nada Naumović, Istorijski arhiv Šumadije, Narodna biblioteka Vuk Karadžić, Regionalna agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja, JKP Šumadija i JP Urbanizam.

Više informacija o programu letnje stručne prakse zainteresovani studenti mogu pronaći na sajtu Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu.

Post Author: Milan

Ostavi komentar