Otvoren novi prodajno-servisni centar Nissana u Kragujevcu

Kompanija Nikom Cars proširila je svoju ponudu vozila i otvorila novi prodajno-servisni centar marke Nissan na adresi Industrijska 20 u Kragujevcu.

Nikom Cars je nastao kao ćerka kompanije Nikom koja iza sebe ima preko 28 godina poslovanja i preko 130 zaposlenih i posluje na tri lokacije.

Nikom Cars će u savremeno uređenom prodajnom salonu površine 200m2 predstaviti najnovija vozila marke Nissan dok brigu o održavanju, popravci vozila i prodaji rezervnih delova vodiće stručni tim servisera u radionici površine 150m².

Nissan salon je opremljen u skladu sa najvišim standardima i prilagođen savremenom kupcu. Unapređenja koja u Nissan salone donosi “new retail concept” praćena su sveobuhvatnim promenama u digitalnom okruženju i dodatnoj vrednosti za kupce. Fokus na dizajn, interaktivnost i tehnologiju utiče na poboljšanje iskustva kupovine.

Brojnim zvanicama obratio se direktor kompanije Nikom Cars gospodin Nikola Nikolić koji se zahvalio kompaniji  Renault Nissan Srbija na poverenju i naglasio kapacitet i prednosti novog Nissan prodajno-servisnog centra opremljenog prema najvišim standardima kvaliteta i usluge. “Uz predanost i konstantno usavršavanje, pružićemo korisnicima vrhunsku uslugu tokom celokupnog prodajnog i post-prodajnog procesa”.

Zvanicama se takođe obratio i direktor prodaje i marketinga Nissan Adriatic regije godspodin Marjan Murn koji je tom prilikom izjavio kako je Nissan sada još bogatiji sa novim distributerom koji će kupcima olakšati kupovinu i servis Nissan vozila sada i u južnom delu Srbije.

Gospodin Marjan Murn dodaje da “otvaranje novog distributivnog centra za Nissan znači i jačanje pozicije Nissan marke na srpskom tržištu, što je u skladu sa dugoročnom vizijom marke Nissan da postane najpoželjnija azijska marka u Evropi”.  Zaključno sa ovim, gospodin Marijan Murn poželeo je Nikom Cars-u uspešnu prodaju vozila i rezervinh delova.

Post Author: Milan

Ostavi komentar