Od sutra u Kragujevcu vakcinacija kod kuće

Služba kućnog lečenja Doma zdravlja u Кragujevcu sutra će početi sa vakcinacijom građana na terenu protiv virusa korona. Vakcinacija će se obavljati po nalogu izabranog lekara na celoj teritoriji grada Кragujevca, koju pokriva ova služba, uključujući i seoske sredine, prenosi RTK.

Prvog dana vakcinu će primiti osam nepokretnih pacijenata koji su se prijavili za vakcinaciju. Služba kućnog lečenja Doma Zdravlja Кragujevac vršiće vakcinisanje pacijenata na terenu. Svi nepokretni pacijenti i oni koji su obuhvaćeni kućnim lečenjem, nakon prijave svom izabranom lekaru, mogu se vakcinisati protiv kovida 19. Vakcinacija pacijenata na terenu vršiće se u prepodnevnim časovima.Ekipe Službe kućnog lečenja dnevno će moći da vakcinišu najviše 20 građana na teritoriji grada Кragujevca uključujući i seoska područja.

U Službi kućnog lečenja Doma zdravlja u Кragujevcu kažu da vakcinisanje građana na terenu neće remetiti rad ekipa i njihove redovne aktivnosti u pružanju zdravstvene pomoći nepokretnim i drugim pacijentima na teritoriji grada.

 

Izvor : RTK

Post Author: Milan

Ostavi komentar