Od danas prijave za omladinske kartice

Gradska uprava za društvene delatnosti uputila je danas poziv mladima na teritoriji grada Kragujevca za ostvarivanje prava na korišćenje usluga sa posebnim pogodnostima.

Grad Kragujevac i Kancelarija za mlade izdavanjem omladinskih kartica žele da podstaknu mlade na aktivno i kvalitetno organizovanje slobodnog vremena, negovanje zdravih i bezbednih stilova života. Pravo na posebne pogodnosti mogu da ostvare mladi od 16 do 30 godina starosti koji su državljani Republike Srbije i imaju prebivalište na teritoriji grada Kragujevca.

Omladinska kartica omogućava mladima pogodnosti za korišćenje određenih usluga kao što su stomatološki i oftamološki pregledi, popusti za karte za zatvoren bazen, korišćenje kuglane, terena za odbojku na pesku, za teretane i fitnes centre, kafiće, kurseve stranih jezika, kupovinu knjiga, obuke za kozmetičare, za turističke i vodičke ture, posete muzeju, kupovinu odevnih predmeta i drugo. Svrha omladinskih kartica jeste da, na neki način, mladima pružimo mogućnost uštede u budžetu, poručuju iz Kancelarije za mlade.

Poziv i zahtev za omladinsku karticu nalaze se na linku, a popunjeni se predaju Gradskoj upravi za društvene delatnosti, Odeljenju za obrazovanje, sport i omladinu, u ulici Cara Lazara 15, radnim danima u periodu od 08 do 15 časova ili skenirano na mejl: kzmkragujevac@kg.org.rs

Post Author: Milan

Ostavi komentar