Objavljen konačan spisak izabranih popisivača

Republički zavod za statistiku objavio je Konačan spisak izabranih popisivača za rad u Popisu stanovništa, domaćinstava i stanova 2022. godine.

Konačan spisak izabranih popisivača se može pogledati na zvaničnim sajtovima Republičkog zavoda za statistiku www.stat.gov.rs i popis2022.stat.gov.rs. i na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca u delu POPIS2022 www.kragujevac.rs kao i na oglasnoj tabli organa grada Kragujevca.

Izabrani popisivači su u obavezi da najkasnije do 21. septembra 2022. godine do 16,00 časova unesu dodatne podatke, neophodne za izradu ugovora o angažovanju na linku objavljenom na zvaničnom sajtu Republičkog zavoda za statistiku na sledećem linku.

Svi popisivači će telefonom/imejlom biti obavešteni o terminu dolaska u prostorije Popisne komisije radi potpisivanja ugovora i preuzimanja opreme i materijala za rad. Prilikom dolaska na potpisivanje ugovora popisivači treba da donesu jednu fotografiju dimenzija 3,5 cm x 4,5 cm radi izrade identifikacione kartice.

Kandidati koji su završili obuku ali nisu izabrani za rad u Popisu 2022. smatraju se rezervnim popisivačima i po potrebi mogu biti naknadno pozvani s ciljem radnog angažovanja na Popisu 2022. godine.

Objavom Konačnog spiska izabranih popisivača zaršen je postupak izbora popisivača u skladu sa Javnim pozivom za prijavljivanje popisivača objavljenim dana 22. jula 2022. godine.

Post Author: Milan

Ostavi komentar