Obilazak radova na izgradnji Dečijeg odmarališta na Bešnjaji

Radovi na Dečijem odmaralištu „Bogdan Milanović“ na Bešnjaji napreduju. Objekat će biti ukupne bruto površine 1300 metara kvadratnih sa prizemljem i dva sprata, trpezarijom, kuhinjom i zatvorenim bazenom.

Radove je obišao Nikola Dašić, predsednik Privremenog organa grada Kragujevca koji je podsetio da su mnoge generacije naših sugrađana odrastale na ovom mestu gde je grad Kragujevac nekada imao jedan od kapitalnih objekata. On je izrazio zadovoljstvo što se, zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima, već priprema gradnja drugog sprata.

Od trenutka kada smo svečano položili kamen temeljac za ovaj objekat radovi se izvode svakodnevno. U petak se planira izlivanje ploče na drugom nivou čime će veći deo grubih radova biti završen. Radovi će se nastaviti na proleće, kada ponovo krene građevinska sezona i u narednih godinu dana očekuje se završetak kompletnog objekta, rekao je Dejan Ružić, v.d. načelnik  Gradske uprave za razvoj i investicije.

Slavoljub Milanović, Bogdanov otac, rekao je da je zadovoljan što radovi brzo napreduju i izrazio nadu da će odmaralište zadovoljiti poterebe budućih korisnika.

Post Author: Milan

Ostavi komentar