Obilazak još jedne uspešne kragujevačke kompanije

U okviru obilaska privrednika koji posluju na teritoriji grada Kragujevca, predsednik Privremenog organa Grada Kragujevca Nikola Dašić sa saradnicima obišao je kompaniju Kole Petrol doo koja uspešno posluje od 1999. godine.

U toku svog poslovanja, kao pouzdan partner u prometu nafte na tržištu cele Srbije, kompanija je jačala  svoj brend. U godinama dobre strategije upravljanja, preduzeće je  razvijalo usluge pa je od 2009. godine proširilo na tehnički pregled i osiguranje vozila.  Rentiranje magacinskog prostora je još jedna oblast u kojoj je značajan partner, a Sportski centar “Kole Petrol“ je destinacija i za sportske i rekreativne aktivnosti Kragujevčana.

KOLE PETROL doo i KOLE PETROL company na tržištu naše zemlje važi za pouzdanog, iskusnog i ozbiljnog partnera na koga se može računati u svakom trenutku. Mnogobrojni partneri sa kojima posluju su najveća preporuka. Veličina, mobilnost, savremenost i organizovanost kompanije, usluge i vozni park, pruža potpuno poverenje stalnim i budućim komitentima.

Post Author: Milan

Ostavi komentar