Novoizgrađeno igralište u Ulici Ljube Vučkovića na Aerodromu

Radnici preduzeća  Šumadije doo završili su radove na izgradnji novog igrališta u Ulici Ljube Vučkovića u MZ Aerodrom. Novoizgrađeno igralište obišao je i predao na igru mališanima ovog naselja, Predrag Stevović, član Privremenog organa grada. Vrednost radova koji su počeli pre novogodišnjih praznika je nešto manje od 1,7 miliona dinara bez PDV-a. Stevović je podsetio da je ovo 60. urađeno igralište.

Igralište u Ulici Ljube Vučkovića je 60. igralište koje smo uradili od početka mandata i vrlo sam srećan što smo uspeli da ga završimo i pored nepovoljnih vremenskih uslova i prazničnih dana, kazao je Predrag Stevović, član Privremenog organa grada i zahvalio se radnicima preduzeća Šumadija doo na istrajnosti i upornosti. Sreća najmlađih sugrađana nema cenu, a obezbeđivanje osnovne sportske infrastrukture za lepo i zdravo detinjstvo na igralištima u igri sa svojim vršnjacima, bez telefona, računara i društvenih mreža je ono što mi, kao lokalna samouprava možemo da im pružimo, kazao je on i istakao da će grad sa uređenjem i izgradnjom nastaviti i dalje a sledeće igralište izgrađeno po standardima Pravilnika o bezbednosti dečijih igrališta kao i sva prethodna, biće u MZ Ilićevo.

Radove na izgradnji novog igrališta u Ulici Ljube Vučkovića ekipe preduzeća Šumadija doo otpočele su pre praznika i evo sada je kompletno završeno, kaže Jasmina Mihajlović, direktorka. Igralište sa spravama za decu uzrasta do 14 godina zbog njihove  bezbednosti  jer je u blizini parkinga, je ograđeno, ističe Mihajlović.

Post Author: Milan

Ostavi komentar