Nastavak radova na asfaltiranju u MZ Uglješnica

U MZ Uglješnica, danas se izvode završni radovi na asfaltiranju Ulice kapetana Darka Kostića. Radove koje izvodi JKP „Šumadija“ u ovoj ulici, obišla je Zorica Đorić, v.d načelnika Gradske uprave za komunalne poslove.

Danas trajno rešavamo problem meštana ove ulice sa kojim su se suočavali godinama, i sa kojim smo se i mi kao uprava suočavali, jer se svaki put, nakon obilnih padavina, sav kameni materijal iz ovih ulica slivao na glavni magistralni put Kragujevac-Topola čime je znatno bila ugrožena bezbednost u saobraćaju. Rešili smo problem ulice Milutina Lukovića, danas rešavamo problem u Ulici kapetana Darka Kostić, dok je u narednom periodu planirano asfaltiranje još tri ulice na ovom potezu koje imaju isti problem – Topolske, Stragarske i Blagoja Obrenovića – kazala je Zorica Đorić.

JKP „Šumadija“, prema rečima Marka Radisavljevića, rukovodioca Sektora niskogradnje, izvršila je kompletan iskop, u ovoj ulici, nakon čega je nasut novi kameni materijal. Ulica se asfaltira u dužini 132 metra, vrednost radova je 1,7 miliona dinara. Nakon asfaltiranja uradiće se i bankine od kamenog materijala.

Prema saznanjima portala Veliki park, veliki deo radova u MZ Uglješnica, uključujući i nedavno postavljanje ležećih policajaca zasluga su zalaganja bivšeg odborika Demokratske Stranke Mioljuba Stevanovića Ljupčeta o čemu će portal napraviti posebnu reportažu u narednim danima.

Post Author: Milan

Ostavi komentar