Nagrade za najaktivnije učenike u zadnjem izdanju “Dečijih iskri“ u ovoj godini

Predrag Stevović, član Privremenog organa grada Kragujevca i Mirjana Milenković, direktorka Ustanove kulture „Koraci“ posetili su danas OŠ „Treći kragujevački bataljon“ i učenicima IV/3 odeljenja ove škole uručili prigodne nagrade za najaktivnije učešće na konkursu „U zdravom telu, zdrav duh“.

Lokalna samouprava želi da podrži i nagradi talentovanu i dobru decu, kao što je to ovde slučaj sa učenicima IV3 odeljenja OŠ „Treći kragujevački bataljon“ koji su se pokazali kao najaktivniji u ovom izdanju časopisa “Dečije iskre“.  Odazvali smo se pozivu Ustanove “Koraci“ da učestvujemo u nagradnoj igri i prigodnim poklonima pokazujemo da cenimo to što naša deca rade ali i da cenimo i rad nastavnog kadra u ovoj  školi, kazao je Predrag Stevović, član Privremenog organa grada.

Ove godine aktivnost učenika u izdanjima „Dečijih iskri“  je bila veoma bogata. Konkurs “ U zdravom telu zdrav duh“ je samo jedan u nizu konkursa koji smo realizovali u saradnji sa Gradom Kragujevcom, u nameri da što više učenike osnovnih škola  uključujemo u kreativno i kulturno stvaralaštvo, kaže Mirjana Milenković, direktorka Ustanove “Koraci“. Učenici Osnovne škole “Treći kragujevački bataljon“ su bili najaktivniji za ovogodišnje zadnje izdanje dečijeg časopisa i kao nagradu dobili su poklon u vidu košarkaških i fudbalskih lopti. Nastavićemo i dalje da realizujemo slične aktivnosti i motivišemo mlade da budu aktivni i kreativni, poručila je direktorka Milenković.

Post Author: Milan

Ostavi komentar