Mališanima PU “Lane” iz Zvečana Kragujevčani poklonili novogodišnje paketiće

Grad Kragujevac, na inicijativu gradonačelnika Nikole Dašića, zajedno sa privrednicima grada, prikupio je sredstva za novogodišnje paketiće za najmlađe iz Zvečana. U Predškolskoj ustanovi „Lane“ danas su predstavnici grada Kragujevca mališane usrećili poklonima.

Osmesi na licima ovih mališana dovoljno govore koliko su se obradovali novogodišnjim paketićima, pokloni im se mnogo sviđaju, a pažnja im puno znači.

Grad Kragujevac je uvek spreman da pomogne svim stanovnicima Zvečana, a posebno nam je drago što smo uspeli najmlađe da usrećimo i ulepšamo im praznike, rekao je Aleksandar Lazović, šef Kabineta gradonačelnika Kragujevca. Na poziv predsednika opštine, Ivana Todosijevića da deci priredimo zadovoljstvo i mali znak pažnje pred praznike, grad Kragujevac je, na poziv gradonačelnika Nikole Dašića okupio istaknute privrednike grada koji su u rekordnom roku prikupili sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića. To je naš mali doprinos koji nekome znači puno. Želja je da u svemu ovome istrajemo i istrajete, da nastavimo sa ovakvim aktivnostima. Ova deca su budućnost svih nas, čitave naše zemlje i zaslužuju podršku i pažnju, poručio je Lazović.

Zahvaljujući se na novogodišnjim paketićima, Zorica Keljanović, direktorka PU“Lane“ u Zvečanu, naglasila je da osmeh na dečjem licu koji su izazvali paketići, ukazuje da će im ovaj događaj ostati u sećanju, kako je rekla, doveka. Zahvaljujem se što ste sa nama i kada nam je teško i kada nam je lepo. Nadam se da će se naša saradnja nastaviti, rekla je Keljanović.

Na lepim poklonima mališani PU „Lane“ zahvalili su se pevanjem prazničnih pesmama.

Izvor: TV Most; Foto: TV Most

Post Author: Milan

Ostavi komentar