Krivični postupak protiv tri maloletnika

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenuće krivični postupak prema maloletnim izvršiocima zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje, izvršenog na štetu maloletne B.N. u Tehničkoj školi u Aranđelovcu, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu dostavljen je izveštaj Policijske stanice u Aranđelovcu, o događaju od 13. oktobra ove godine u Tehničkoj školi „Mileta Nikolić“ u Aranđelovcu, kada je u odeljenju prvog razreda došlo do fizičkog nasilja nad učenicom tog odeljenja, maloletnom B.N.(16).

„U skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima Više javno tužilaštvo u Kragujevcu pokrenuće krivični postupak prema maloletnim izvršiocima – S.V, K.V. i D.R, svi 2002. godište, zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje, izvršenog na štetu maloletne B.N. i uključiti sve nadležne institucije i stručne službe radi daljeg sprečavanja vršnjačkog nasilja, koje se neće tolerisati“, dodaje se u saopštenju kragujevačkog Višeg javnog tužilaštva.

Podsećamo, učenicu Tehničke škole „Mileta Nikolić“ u Aranđelovcu napali su školski drugovi i drugarice. Snimak napada pojavio se i na Internetu, ali je u međuvremenu uklonjen sa Jutjuba zbog prikazivanja nasilničkog ponašanja.

Post Author: Olivera Ilic

Ostavi komentar