Izmena cena stanarskih parking karata

Obaveštavamo sve korisnike usluga parkiranja da su od 01. jula 2022. godine, izmenjene cene stanarskih parking karata i to za prvo vozilo sada iznosi 300,00 dinara umesto dosadašnjih 200,00 dinara, a za drugo vozilo 600,00 dinara umesto dosadašnjih 400,00 dinara (cena je data na mesečnom nivou).

Podsećamo sugrađane da kupovinu stanarskih parking karata mogu obaviti lično u našim poslovnicama u TPC „Radnički“ i u lokalu broj 14 u prizemlju objekta pijace „Aerodrom“, radnim danom od 07 – 19 časova i subotom od 08 – 13 časova ili elektronskim putem.

Kupovina stanarskih parking karata može se obaviti uplatom na tekući račun 170-30009974000-36 kod UniCredit banke uz obavezno navođenje u pozivu na broj registracije vozila.

Povlašćena – stanarska parking karta izdaje se fizičkim licima za najviše dva vozila po jednoj stambenoj jedinici za pripadajući sektor.

Novi korisnici samo prilikom kupovine prve stanarske parking karte neophodno je da dostave:
– ličnu kartu na uvid
– fotokopiju saobraćajne dozvole (original na uvid)
– fotokopiju Ugovora o lizingu (samo za one podnosioce zahteva koji po tom osnovu koriste automobil).

Svaku narednu kupovinu mogu izvršiti elektronskim putem.
Adrese stanovanja vlasnika vozila iz saobraćajne dozvole i lične karte moraju biti identične, kaže se u obaveštenju JKP Šumadija Kragujevac.

Post Author: Milan

Ostavi komentar