Gradonačelik Dašić posetio kompaniju Mitel Mont

Gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, obišao je kragujevačku kompaniju Mitel Mont, koja pod ovim imenom kao uspešno privredno društvo posluje od 2006. godine, čija je glavna delatnost izvođenje radova na elektroenergetskim instalacijama.

Počeli su kao preduzetnička firma 2001. godine. Ubrzan rast i razvoj tadašnjeg Mitela, ali i potrebe tržišta pred vlasnike su postavili nove zahteve, zbog kojih su uveli nove usluge u okviru svoje delatnosti i već 15 godina posluju kao privredno društvo koje danas zapošljava 58 radnika.

Grad Kragujevac je ponosan što ima ovakve privrednike. Komapanija Mitel Mont i njen vlasnik daju primer šta znači da kao čovek i domaćin uposlite veliki broj ljudi i brenete o velikom broju porodica. Kragujevcu je potrebno što više takvih kompanija, jer to naš grad čini jačim i boljim, kazao je gradonačelnik Nikola Dašić, izarzivši zadovoljstvo što je bio u prilici da razgovara sa vrednim ljudima i domaćinima. Kompanija Mitel Mont, u svojoj branši je u top 15 kompanija u Srbiji, i želim im da se već tokom našeg sledećeg zvaničnog susreta, dodao je gradonačelnik, svrstaju u u top pet.

Izvođenje radova na elektroinstalacijama osnovna su delatnost Mitel Monta, a tokom godina usluge su, pored ostalog proširili i na projektovanje, merenje i izdavanje atesta, održavanje elektro instalacija.

Uz zahvalnost gradonačelniku na poseti, vlasnik Miloš Mitrović je rekao da se kompanija Mitel Mont postepeno razvija i povećava broj radnika. Trudimo se da budemo što bolji. U Kragujevcu smo ističe, najbolji, a nadamo se da ćemo postati i u Srbiji. U ovoj kompaniji su dve generacije porodičnog vlasništva, a Mitrović se nada će ga njegovi sinovi koji rade u firmi naslediti.

Post Author: Milan

Ostavi komentar