Grad objavio spisak verifikovanih privatnih vrtića

Gradska uprava za vanprivredne delatnosti utvrdila je spisak predškolskih ustanova čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice, u koje se mogu upisati deca čiji roditelji ostvare pravo na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi za radnu 2019/20. godinu.

Uslove za zaključenje ugovora o međusobnim pravima i obavezama sa gradom ispunilo je 14 privatnih predškolskih ustanova, a ugovori će biti potpisani u roku ne dužem od 15 dana od dana objavljivanja spiska na zvaničnoj internet stranici grada Kragujevca.

Inače, privatne predškolske ustanove koje ispune uslove iz javnog poziva i nakon objavljivanja spiska, prijave mogu podnositi tokom čitave radne 2019/20. godine, posle čega će spisak verifikovanih predškolskih ustanova biti ažuriran u roku od pet dana od dana nastale promene.

Prijavni formular preuzima se na zvaničnoj internet prezentaciji grada Kragujevca i sa pratećom dokumentacijom predaje se u prijemnoj kancelariji Gradske uprave za vanprivredne delatnosti, ul. Cara Lazara broj 15, ili preporučenom poštom na istu adresu.

SPISAK USTANOVA:

1. Aviončić, Svetogorska 1 a
2. Beli anđeo, Kneza Miloša 27/V
3. Vini Pu, Mirka Jovanovića 37
4. Vrabac, Kralja Petra Prvog 23/2
5. Drugarstvo, Šumadijska 11
6. Jagodica bobica, Jovana Jankovića 2
7. Panda, Save Kovačevića 40
8. Petar Pan, Ilindenska 103
9. Čili i Vili, Tanaska Rajića 32
10. Šumska bajka, Dr Ilije Kolovića 47
11. Šumska vila, Internacionalnih brigada 86
12. Akvica, Avalska 47
13. Iskrica, Dragoljuba Milovanovića Bene 11
14. Oki-Land, Miloja Radosavljevića 2

Post Author: Milan

Ostavi komentar