Grad Kragujevac dobija najsavremeniju softversku platformu za komunikaciju sa građanima

U cilju unapređenja usluga elektronske uprave u okviru Gradske uprave grada Kragujevca, danas su predstavnici Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Republike Srbije, posetili Grad Kragujevac. Razgovarali su sa Sanjom Tucaković, članicom Gradskog veća za lokalnu samoupravu i Zoranom Đorovićem, direktorom eKG InfoData.

Vlada Republike Srbije – Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu, donirala je Gradu Kragujevcu softversku platformu koja će omogućiti integraciju različitih i nezavisnih kanala komunikacije. Radi se o integralnom sistemu za upravljanje odnosom sa korisnicima (integralni CRM , tiketing i multikanalni komunikacioni sistem ).

Platforma treba da doprinese unapređenju organizacije i kvaliteta pružanja usluga javne uprave. Uvođenjem ovog naprednog rešenja, uspostaviće se još efikasniji način opštenja stranaka i gradskih organa u elektronskom obliku, uz omogućavanje pravne sigurnosti i ekonomičnosti postupka, odnosno ispunjavanja uslova za uspostavljanje i puno ostvarivanje usluga elektronske uprave.

Post Author: Milan

Ostavi komentar