Danas svečano otvaranje prve fabrike u „MIND PARKU“

U industrijskom kompleksu MIND Park u Kragujevcu, svečano se otvara prva fabrika, uz prisustvo predsednika Vučića.

Industrijski kompleks MIND Park, čija izgradnja je počela u aprilu u Sobovici, osmišljen je kao grad u malom sa svim sadržajima koji su neophodni za svakodnevan život.
Pored toga što će MIND Park biti industrijski kompleks, on će se utopiti u prirodni ambijent, a posebna pažnja je posvećena zaštiti životne sredine.
Izvođač radova je Tehnogradnja iz Kruševca.
Na površini od 10 hektara nalaziće se upravna zgrada, dečije obdanište i polikliničko – dijagnostički centar sa najsavremenijom opremom.
U zgradi inženjeringa radiće veliki broj zaposlenih iz različitih oblasti, a ne samo za potrebe industrije šinskih vozila.
U okviru kompleksa nalaziće se i sportski tereni i multifunkcionalna hala, kao i aerodromska pista.
Investitor za projekat MIND Park je kompanija „Mind Real Estate“ koja je deo Milanović Indrustries Gruop – Mind Group, koja je u vlasništvu Bratislava Milanovića.

Bratislav Milanović je čovek koji je praktično izneo ceo projekat od ideje, pa do privlačenja investitora a centralna vlast je prepoznala značaj projekta ne samo za Kragujevac već i čitav region i pomogla u izgradnji infrastrukture.Dobijena su obećanja od države da će i ubuduće pratiti Milanovića u dovodjenju investitora i infrastrukturnom zaokruživanju kompleksa.

Post Author: Milan

Ostavi komentar