Danas bez struje sledeći potrošači

Elektrodistribucija Kragujevac najavljuje da će danas, 30. juna, bez struje biti potrošači u sledećim naseljima i ulicama :
Zbog radova na delu dalekovodne mreže, u vremenskom periodu od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Čumić – Klenovac, Čumić – Jakovljevići, Gornje Jarušice.
Zbog radova na seči rastinja ispod dalekovodne mreže, od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Botunje – kod doma, Korman – kod igrališta.
Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, od 9 do 14 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu – u Ulici Internacionalnih brigada.
Zbog radova na trafostanici, od 10 do 12 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Ulici dr Zorana Đinđića, na broju 13.
Zbog radova, na trafostanici, od 10 do 11 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Ulici 19. oktobra – na broju 2.
Zbog radova na kablovskim vodovima, od 8 do 16 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Batočina – Loznica novo naselje u ulicama: Desanke Maksimović od broja 6 do br. 106, Edvarda Kardelja od br. 1 do br. 30, Karađorđeva od br. 2 do broja 85, Kralja Petra Prvog od br. 2 do broja 71, Loznica pored puta, Loznica – Karađorđeva od broja 23 do br. 82, Vojvode Stepe od br. 1 do br. 6, Vuka Karadžića od broja 1 do 15.
Zbog radova na trafostanici, od 9 do 13 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju: Čumić, Sobovica, Cerovac, Vojinovac, Gornje Jarušice, Gornje Grbice,Donje Grbice, Pajazitovo, Veliki Šenj, Mironić, Mala Vrbica, Dobrača, Kutlovo,Rogojevac, Lužnice, Desimirovac.
Zbog radova na zameni opreme na trasi dalekovoda, od 9 do 15 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Vučkovica (Ljubić – Ravni Gaj, Ljubić – selo).
Zbog radova na trafostanici, u vremenskom periodu od 8 do 17 sati, doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u Ulici Ilindenskoj i Josifa Šnersona.
Zbog radova na trafostanici, od 12 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Resnik- Gornja Mahala, a od 10 do 11 sati u naselju Opornica – Gaj.

Post Author: Milan

Ostavi komentar