Centar za razvoj karijere organizuje aprilske radionice: ASERTIVNA KOMUNIKACIJA

Samopouzdanje je polazna tačka ka ispunjenju svakog životnog, ličnog i profesionalnog cilja. Ključno je za uspešno realizovanje svakog posla i predstavlja osnovu za kreiranje svakodnevnog ponašanja i izgradnju stavova prema ljudima i životu.

Asertivno ponašanje predstavlja način da razvijete samopouzdanje i da steknete veće uvažavanje od strane ljudi sa kojim ste u svakodnevnom kontaktu. Važno je da poštujemo sebe i svoje potrebe, jednako kao druge osobe i njihove potrebe. Asertivnost je veština koja omogućava da se izborimo za svoja prava, osiguravajući da se naše mišljenje i osećaji uzmu u obzir, a da se pri tom ne narušavaju prava drugih.

U okviru programa Aprilskih radionica, kroz kombinaciju kratkog predavanja i vežbi sa vama o asertivnosti pričaće Jelena Marušić, psiholog i trener asertivne komunikacije Balance Consulting Kragujevac.

Radionica će biti održana u četvrtak 05. aprila 2018. godine od 11.00 do 13.00 časova u prostorijama Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata – Rektorat, 2. sprat (zgrada između Ekonomskog i Pravnog fakulteta)

Napomena:
Radionica je besplatna za studente i diplomce Univerziteta u Kragujevcu ali je zbog ograničenog broja mesta neophodno popuniti prijavni formular koji se nalazi na sledećem LINKU

Post Author: Milos Ristic

Ostavi komentar