Asfaltiranje zaseoka Petrovići u Dobrači

U toku su završni radovi na asfaltiranju seoskog puta u MZ Dobrača, zaseok Petrovići u dužini 530 metara i ukupnoj vrednosti 5, 4 miliona dinara. Radove koje izvodi PZP obišao je danas Miroslav Petrašinović, član Privremenog organa Grada Kragujevca.

Još jedan putni pravac koji se danas završava, ima veliki značaj  za sve žitelje sela Dobrača. Pored  asfaltiranih putnih pravaca koje smo u prethodonom periodu uradili, u Čumiću, Masloševu, Vlakči, Ilićevu, Bresnici, Beloševcu, Maršiću kao i u Dobrači, su investicije za šta su izdvojena sredstva u budžetu i što je planirano da se  uradi kao što je i obećano meštanima ove Mesne zajednice, kazao je Petrašinović, član Privremenog organa.  Ovo su potezi koje lokalna samouprava čini u nameri da ravnomerno ulaže kako u gradska, tako i u seoska područja a koje je gradonačelnik Dašić sa svojim timom obećao još na početku svog mandata. Život sugrađanima koji žive na seoskom području gledamo da učinimo što lakšim i što kvalitetnijim a asfalt je ono što je za njih najvažnije. Investicija od  5, 4 miliona dinara ima mnogo veću vrednost za sve ljude koji žive u ovom selu, poručio je Petrašinović.

Meštani Dobrače kažu da je put u ovom zaseoku jedan od važnijih seoskih jer povezuje selo sa grobljem. Osim toga, prolazi pored njiva koje se obrađuju i od sada će pristup poljoprivrednoj mehanizaciji za obrađivanje njiva biti  mnogo lakši, kazao je Zoran Petrović, meštanin Dobrače.

Post Author: Milan

Ostavi komentar