Asfaltirane još dve ulice u Vinogradima

U MZ Vinogradi u toku su završni radovi na asfaltiranju dve ulice, Slobodana Markovića i Radoja Radovanovića koje je danas obišao Nikola Dašić, predsednik Privremenog organa grada Kragujevca sa saradnicima.

Ovo je već peta ulica u ovoj mesnoj zajednici i imamo u planu da se još mnogo toga ovde uradi. Asfaltiraju se dve ulice u ukupnoj dužini više od pola kilometra. Vrednost radova je preko 8 miliona dinara. Verujem da će stanovnici ovog naselja biti zadovoljni. Mi od 2020. radimo u kontinuitetu i mašine JKP Šumadije su svakodnevno na terenu. Drago mi je kada vidim kako ih dočekujete u svakoj ulici, jer su to ljudi koji rade najteži posao u svim vremenskim uslovima, dajući sve od sebe, a grad zajedno sa njima donosi radost u sve te domove – kazao je Dašić.

Marko Radisavljević, rukovodilac Sektora niskogradnje JKP Šumadije istakao je da su ove dve ulice bile u lošem stanju, zbog čega je bilo potrebno da se izvrši kompletan iskop, nakon čega je uvaljan novi kameni materijal. Utrošeno je ukupno oko 300 tona asfaltne mase.

Koristimo i dalje lepo vreme i sve naše mašine su na terenu. Privodimo kraju radove u ulici 27. marta, Mostarskoj ulici, i u Poskuricama se priprema još jedna ulica za asfaltiranje – kazao je Radisavljević.

Post Author: Milan

Ostavi komentar