Asfaltirana ulica Svetog Save u Desimirovcu

Završne radove na rekonstrukciji ulice Svetog Save u MZ Desimirovac obišli su Aleksandar Milošević, pomoćnik gradonačelnika za realizaciju kapitalnih projekata i saradnju sa Vladom Republike Srbije i Aleksandar Lazović, šef kabineta gradonačelnika.

Nakon radova u ulici Pećke patrijaršije, koja je asfaltirana početkom aprila meseca, još jedna ulica u ovom naselju dobila je novi asfalt. U okviru infrastrukturnih radova izvršeno je skidanje postojeće zemljane podloge, urađen je kompletan iskop i izrada nove kontrukcije od kamenog materijala.

Ovo je ulica u kojoj pored domaćinstava ima i privrednih subjekata kojima je jako bitno da u ovim obodnim delovima grada imaju adekvatne uslove za obavljanje svojih privrednih aktivnosti čime grad pokazuje doslednost i ozbiljnost kada je u pitanju izvođenje ovakvih radova – kazao je Aleksandar Lazović, šef kabineta gradonačelnika.

U ovu saobraćajnicu dužine 250 metara ugrađeno je oko 170 tona asfaltne mase, a vrednost radova koje izvodi JKP „Šumadija“ je oko 3,5 miliona dinara. Nakon radova na asfaltiranju pristupiće se ugradnji bankina.

Post Author: Milan

Ostavi komentar