Asfaltirana ulica Stefana Zdravkovića u Vinogradima

Nakon obimnih radova, danas je otpočelo asfaltiranje ulice Stefana Zdravkovića u MZ Vinogradi. Radove su obišli Dejan Ružić, član Komisije Privremenog organa grada Kragujevca i Zorica Đorić, v.d načelnica Gradske uprave za komunalne poslove.

Ulica Stefana Zdravkovića se asfaltira u dužini od 310 metara, širine 5 metara. Biće ugrađeno 280 tona asfaltne mase, a vrednost investicije iznosi 7,8 miliona dinara.

Pre ovih radova, JKP „Vodovod i kanalizacija“ je izvršio radove na rekonstrukciji vodovodne linije u dužini od 370 metara, ukupne vrednosti 16,7 miliona dinara. Plan je da radimo istim tempom kao što smo radili u prethodnom mandatu. Dakle, ne stajemo sa radovima. Mašine JKP Šumadije, nakon što danas završe radove u ovoj ulici, nastaviće radove u Gustava Krkleca i Beninoj ulici – kazao je Ružić.

Marko Radisavljević, rukovodilac Sektora niskogradnje JKP Šumadije kaže da su u ovoj ulici izvršeni obimni radovi koji su počeli prošle godine, iskopani su kanali, zacevljen je veći deo donjeg dela ulice gde se ranije dešavalo dosta udesa, sletanja vozila u kanale, Vodovod je zamenio kompletnu vodovodnu liniju.

Post Author: Milan

Ostavi komentar