Asfaltirana Ulica Cvetka Koljakovića u MZ Veliko Polje

U MZ Veliko Polje, mehanizacija Sektora niskogradnje JKP Šumadija, danas asfaltira  Ulicu Cvetka Koljkovića u dužini od 280 i širini četiri metara čija je vrednost 4,3 miliona dinara. Radove je obišao Miroslav Petrašinović, član Privremenog organa grada.

Još jedna ulica u nizu kontinuiranog tempa kojim mehanizacije JKP Šumadija i PZP, koristeći povoljne vremenske uslove, asfaltiraju gradske i prigradske saobraćajnice. Prethodnih dana asfaltirane su ulice u Beloševcu, Ilićevu, Maršiću a danas se je na redu Ulica Cvetka Koljkovića u MZ Veliko Polje, kazao je Miroslav Petrašinović, član Privremenog organa. Ekipe preduzeća su svakodnevno na terenu jer je to odgovoran odnos prema našem gradu i našim sugrađanima koji ćemo nastaviti. Odgovorna politika bivšeg gradonačelnika Dašića stvorila je u budžetu dovoljno sredstava da možemo da investiramo u putnu infrastrukturu a to je nešto što je na periferiji i najbitnije, pored rekonstruisanih i novoizgrađenih sportskih igrališta i igrališta za decu koje smo uradili, kazao je Petrašinović i podsetio da se godišnje  asfaltira preko 80 kilometara novih putnih pravca, novih ulica. To je ono čime smo se predstavili našim sugrađanima od početka i kako ćemo nastaviti i ubuduće, istakao je on.

Koristeći povoljne vremenske prilike imamo mogućnost da i sredinom decembra radimo na terenu i asfaltiramo. Za Ulicu Cvetka Koljkovića dužine 280 metara i širine četiri metara utrošiće se 200 tona asfalne mase, kaže Marko Radisavljević, šef Sektora niskogradnje JKP Šumadija, ističući da je ulica imala očuvani kameni materijal, bez slabih delova kolovozne konstrukcije pa nije bilo potrebe za zahtevnim pripremnim radovima.

Post Author: Milan

Ostavi komentar