Asfaltirana Mostarska ulica u MZ Bresnica

Radove na asfaltiranju dela Mostarske ulice u MZ Bresnica, obišao je danas Miroslav Petrašinović, član Privremenog organa grada Kragujevca.

Lokalna samouprava čini mnogo toga kako bismo infrastrukturu u našem gradu popravili, unapredili i digli na znatno viši nivo. Zato i jesmo danas ovde u MZ Bresnica. Pre par dana bili smo u Vinogradima, obići ćemo Divostin, u planu su MZ 21. oktobar, Filip Kljajić, Ilićevo, Maršić. Svuda, gde god postoji potreba, putna infrastruktura će biti urađena, kazao je Petrašinović. Grad je obezbedio dovoljno sredstava i ono što nam ide na ruku jesu povoljni vremenski uslovi, kako bi mašine mogle da rade. Ono što je i gradonačelnik Dašić obećao na početku svog mandata je bilo da se iskoreni 19. vek iz grada Kragujevca, misleći pri tome na sređivanje putne infrastrukture –poručio je član Privremenog organa Grada Kragujevca.

Marko Radisavljević, rukovodilac Sektora niskogradnje JKP Šumadije istakao je da se radovi u Mostarskoj ulici nastavljaju posle četiri godine jer je u međuvremenu rešeno pitanje imovine. Danas se asfaltira deo ulice u dužini od 270 metara, širine 4 metara, za šta će biti utrošeno 220 tona asfaltne mase. U okviru pripremnih radova izvršen je kompletan iskop ulice, nasut novi kameni materijal, a šahte podignute na kotu nivelete.

Post Author: Milan

Ostavi komentar