AISEC: „Globalno selo“ u subotu u Plazi

U sklopu programa volonterskih praksi koji organizuje najveća studentska organizacija AIESEC, u subotu 27. jula od 17 sati u šoping centru ,,Kragujevac Plaza” biće održana manifestacija ,,Globalno selo u Kragujevcu”.

Ukoliko želite da upoznate kulturu Turske, Rusije, Maroka, Tunisa, Egipta, Singapura, Kanade, Azerbejdžana, Grčke i Kine, a da ne napuštate Kragujevac ovo je savršena prilika za vas. Volonteri iz ovih zemalja će predstaviti tradiciju, običaje, kulturu svoje zemlje i omogućiti vam da vidite sve čari njihovih rodnih mesta. Omogućite sebi prilike da u jednom danu upoznate toliko kultura i uživate u čarima ovogodišnjeg Globalnog sela.

Živeti raznolikost jeste jedna od glavnih ideja AIESEC-a i putem ovog događaja ljudi imaju mogućnost da osete kako je to živeti negde drugde, van Srbije, kakve običaje imaju drugi, kako razmišljaju, po čemu smo slični, a po čemu se razlikujemo.

“Globalno selo” oživljava ideju da je ceo svet zapravo jedno veliko, globalno selo i inspiriše nas da razumemo i cenimo jedinstvenost i različitost među nama, da na taj način damo pozitivan doprinos našem društvu.

Dođite i budite deo internacionalne atmosfere i duha koji stvaraju mladi, ambiciozni studenti iz svih krajeva sveta!

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Post Author: Milan

Ostavi komentar