AIESEC: Popuni najveću anketu za mlade i osvoji vredne nagrade

Pokretanuta je najveća globalna anketa za mlade  – „Youth Speak Survey“. Ova anketa u Srbiji već 9 godina za redom omogućava da kompanije čuju glas mladih, njihove želje i potrebe.

– Misliš da nemaš priliku da iskažeš svoje mišljenje o važnim pitanjima koja se tiču mladih? Voleo bi da osvojiš vredne nagrade kao što su kućni projektor ili putovanje, JBL slušalice ili karte za bioskop? Na pravom si mestu jer je YouthSpeak Survey, koja već 9 godina zaredom omogućava da kompanije čuje glas mladih, zvanično otvorena, poručuju iz organizacije AIESEC.

LINK KA ANKETI: https://bit.ly/GlasMladih2024

– Želimo da se glas mladih čuje i da dobiju priliku da iskažu svoje stavove i mišljenja. Svaka mlada osoba u Srbiji ima priliku da iskaže svoj stav putem ove ankete. Ovogodišnji cilj je da prikupimo odgovore mladih širom Srbije kako bismo omogućili da se mladi dobiju priliku da iskažu svoje mišljenje i da promena, koja će kreirati bolje društvo, krene od njih, smatraju u AIESEC-u.

Anketa je deo globalne inicijative YouthSpeak koja se dešava istovremeno u preko 100 zemalja sveta sa ciljem da napravi promenu i utiče na ciljeve održivog razvoja. YouthSpeak ima za cilj da mladima pruži platformu da iznesu svoje mišljenje kroz YouthSpeak Survey, a onda da reči pretvore u stvarne akcije kroz YouthSpeak Forum gde spajamo mlade, institucije i poslovno okruženje. Ovog aprila Forum će se održati u 5 gradova u Srbiji, a svi zainteresovani mladi mogu se prijaviti za učešće u rešavanju studije slučaja gde će ih mentorisati ljudi iz najvećih kompanija u Srbiji.

Studentska organizacija AIESEC je najveća globalna mreža mladih koja ove godine obeležava 71 godina postojanja u Srbiji. Sa glavnim fokusom na razvoj liderstva, AIESEC tokom svake godine omogućava različite programe internacionalnih razmena i organizuje brojne edukativne i društveno odgovorne projekte sa ciljem da omogući svim mladima prostor za razvoj i pozitivan uticaj na društvo u kome se nalaze.

Post Author: Milan

Ostavi komentar