AIESEC organizuje konferenciju “Novi lideri”

AIESEC organizuje konferenciju „Novi lideri” koja će, šesnaestu godinu zaredom, biti održana 27. i 28. novembra.

Konferencija je namenjena mladim ljudima koji žele da uče, rade na sebi, upoznaju nove ljude i budu pokretači pozitivnih promena u svom okruženju. Po prvi put, konferencija će biti dostupna i za ljude sa celog Balkana.

Zainteresovani će imati mogućnost da čuju uticajne i uspešne ljude iz različitih sfera poslovanja, koji će doći da svoje znanje, iskustvo i savete podele sa njima. Pored govornika, konferenciju će uveličati kompanije poput MIND GROUP, SIGIT, Hödlmayr, Erste Bank, Nelt, Bambi, Lenovo, tako što će u svojstvu partnera održati radionice iz oblasti marketinga, ljudskih resursa, prodaje i projektnog menadžmenta.

“Svesni smo da dvadesete umeju da budu veoma osetljive. To je period tranzicije tokom kojeg jedna mlada osoba prelazi iz doba mladosti u doba zrelosti. Problemi koje smo do sada imali dobijaju jednu novu dimenziju. Fakultet, ispiti, odluka o budućem zanimanju, pronalazak prakse i posla, početak samostalnog života i mnoge druge stvari postaju deo svakodnevnice. Ovaj period za mnoge nije lak i veoma se teško izbore sa njim. Zbog toga je uvek lakše kad čujemo savet i priču osobe koja je uspešno prošla kroz ovaj period i koja može da nas motiviše i bude nam uzor”, smatraju u AIESEC-u.

Konferencija Novi lideri, nudi mladima priliku da, pored formalnog obrazovanja čuju životni primer, dobiju praktično znanje iz biznisa, dobar savet, motivaciju i podršku.

Konferencija će se ove godine održati u online formatu dva dana, 27. i 28. novembra preko moderne vFairs platforme. Pored toga, planirani su prostori za upoznavanje i networking sa kompanijama, a koji će biti realizovan u Kragujevcu 30. novembra i biće otvoren samo za učesnike konferencije. Događaj će se održati u Rektoratu Univerziteta u Kragujevcu sa početkom od 18 sati.

Ne propustite priliku da se prijavite potpuno besplatno i stignete do sertifikata koji možete iskoristiti za svoj CV.

U međuvremenu, najvažnije informacije možete pratiti na društvenima mrežama AIESEC-a i na zvaničnom sajtu konferencije.

Post Author: Milan

Ostavi komentar