Advokatska komora Kragujevac donirala novac Kliničkom centru radi nabavke opreme za borbu protiv Korona virusa

Advokatska komora Kragujevac donirala je dva miliona dinara ovdašnjem Kliničkom centru za nabavku neophodne opreme i aparata za borbu protiv Korona virusa.

U cilju borbe protiv Korona virusa, Upravni odbor Advokatske komore Kragujevac prvobitno je doneo odluku da donira dva miliona dinara ovdašnjem Kliničkom centru za nabavku respiratora. Međutim, s obzirom na to da bi se na isporuku respiratora čekalo tri meseca, odlučeno je da novac bude utrošen za drugu neophodnu opremu i aparate.

“Želja nam je bila da pomognemo i damo svoj doprinos u borbi protiv Korona virusa. Nažalost, zbog roka isporuke nismo donirali respirator kao što smo planirali, ali svakako novac koji smo obezbedili biće utrošen za kupovinu pumpi za respiratore i drugih aparata i opreme za borbu protiv virusa Covid-19”, izjavio je predsednik Advokatske komore Kragujevac, Zvonko Marković.

Iz Advokatske komore Kragujevac poručuju da će u skladu sa mogućnostima i potrebama u narednom periodu nastaviti da pomažu Kliničkom centru i pozivaju sve privrednike i kompanije da slede njihov primer i pomognu ovoj zdravstvenoj ustanovi.

 

Izvor : InfoKG

Post Author: Milan

Ostavi komentar