Završni test protiv Milanovčana

Poslednju proveru pred početak sezone u Ling Long Super ligi Srbije učenici Vladimira Radenkovića imaće u danas, 10. jula, kada će na svom “Čika Dači” odmeriti snage sa ekipom Metalca iz Gornjeg Milanovca.

“Crveni” su se juče vratili sa bazičnih priprema u Staroj Pazovi, gde su imali priliku da odigraju nekoliko jakih utakmica protiv ekipa koje svojim kvalitetom prevazilaze superligaške standarde. Mada rezultatski bilans u ovim duelima nije bio baš na zadovoljavajućem nivou, najvažnije je da su Kragujevčani otprilike stekli jasniju predstavu o tome šta ih očekuje u predstojećoj sezoni i koje aspekte igre je potrebno dodatno unaprediti kako bi ekipa bila što je moguće konkurentnija u najvišem stepenu takmičenja.

Predstojeći susret sa Milanovčanima, koji će drugu sezonu zaredom biti deo elitnog karavana, predstavlja generalnu probu pred premijerni nastup na superligaškoj sceni narednog vikenda u Lučanima. Ujedno, to je i prilika da stručni štab Šumadinaca, na čelu sa Vladimirom Radenkovićem, iskristališe najbolji mogući sastav za predstojeći duel sa Lučancima i proceni da li je možda neophodna dodatna dopuna postojećeg igračkog kadra.

Početak utakmice zakazan je za 18.30 časova.

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar