„Trideset godina vernosti“ – rodjendan navijačke grupe „Crveni Djavoli“

Ove nedelje navijačka grupa Radničkog 1923, „Crveni Djavoli“ slavi trideset godina postojanja.

Ovih trideset godina obeležilo je mnogo važnih dogadjaja, utakmica, legendarnih gostovanja ali pre svega trideset godina neizmerne ljubavi prema klubu i gradu.

Grupa je stekla kultni status ne samo u gradu, već i na navijačkoj sceni Srbije. Delujući u uslovima u kojima se favorizuju prestonički klubovi i navijačke grupe, sačuvali su svoj integritet i dokazali da jedan grad kao što je Kragujevac mora i treba da ima svoj klub i svoje navijače.

Svečana Akademija povodom godišnjice održaće se danas u 12 časova a večeras na Djačkom trgu u 21 čas i centralna proslava.

Sigurno je da će se tamo naći svi kojima je u srcu navijanje, Djavoli, Radnički 1923 i grad Kragujevac. Sve ovo jedno bez drugog više ne ide.

Sutra, u nedelju od 15 časova, na stadionu „Čika Dača“ , Radnički 1923 dočekuje ekipu Žarkova iz Beograda u veoma važnoj utakmici za bodove i borbu za vrh tabele.

Djavoli pozivaju sve navijače Radničkog i gradjane Kragujevca da zajedno podrže klub u važnoj utakmici i proslave rodjendan „Djavola“.

Uz „Huk tribine“, sutra „Svi na Stadion“ !

 

Post Author: Milan

Ostavi komentar