Šumadija karate DOĐO uspešan na prvenstvu Srbije u Kruševcu

Nedugo nakon što su sa Prvenstva sveta doneli šest medalja, kragujevački karatisti nastavljaju sa supesima. Karatisti „Šumadija karate dođoa“su minulog vikenda nastupili na „JKA Prvenstvu Srbije 2022“ u Kruševcu, gde su u veoma jakoj konkurenciji osvojili 40 medalja, što im je obezbedilo veoma visoku petu poziciju u generalnom plasmanu.

Među kragujevačkim karatistima posebno se istakao Luka Jovanović, koji je sa osvojenih pet medalja izuzetno doprineo visokom plasanu „Šumadija karate dođoa“ i sasvim zasluženo poneo laskavo zvanje najboljeg takmičara na borilištu.

Pored Luke, među nosiocima medalja našli su se još i Anđela Jovanović, Aleksa Dubić, Viktor Kostić, Tihana Aleksić, Nemanja Antonijević, Luka Jokić, Jovana Jovanović, Vladimir Janković, Bogdana Terzić, Hana Filipović, Nađa Dunjić, Lara Milovanović Irina Dukadinoski, Olivera Petković, kao i trener Miloš Petković.

Karatiste iz redova Šumadija karate dođoa sada očekuje Kup Srbije u organizaciji Srpske karate do konfederacije, kao i završne pripreme za polaganje za pojaseve.

Upis u karate školu je otvoren tokom cele godine, a treninzi se održavaju svakog radnog dana od 19:00.

Post Author: Milan

Ostavi komentar